Tilausajo Nikkanen

Meiltä luotettava tilausajojen kokonaispaketti.

Meiltä löytyy kuljetusratkaisu moneen tarpeeseen esim. teatteri-, kerho-, koulutus-, urheilu-, konsertti-, pikkujoulu-, lentokenttä- ja satamakuljetukset.Voit tilata edullisen ryhmäkuljetuksen minne vain Suomessa tai ulkomaille. Esim. ostosmatka Tallinnaan.
Kalustomme löytyy Volvo 9500 Optimal ja Volvo Optimal 9700 50- paikkaiset linja-autot. Auto sisältää kaiken nykyaikaisen bussin mukavuus ja turvavarusteet: WC, DVD, ilmastointi, kahvinkeitin, jääkaappi, alkolukko, oppaan mikrofonit Huom! 2 kpl ja isot tavaratilat. Lisäksi löytyy joka penkkirivin päästä yhteensä 24 kpl latauspistokkeita (230 V) ja USB liittimet. Tietenkin Wifi on vapaasti käytössänne (50 M). Vuoden 2016 alusta ovat autossa pakolliset turvavarusteet lisäämässä turvallisuuttanne (Automaattinen palonsammutusjärjestelmä, Kaistavahti ja Hätäjarrutusassistantti).Sinä ,joka tilaat linja-auton ryhmällesi kysy liikennöitsijältäsi myös näitä ja varmista auton todellinen ikä. Moni ajaa vielä noin 10- 15 vuotta vanhalla ajokilla ja voi harhauttaa sinua luulemaan autoa uudeksi. Uusi auto on aina uusi!

LINJA-AUTOISSAMME ON JATKUVA DESINFIOINTI – ECO3

ECO3-desinfiointilaite on yksi tehokkaimmista tavoista ehkäistä bakteerien ja virusten leviämistä. Laite tuottaa jatkuvasti otsonia, joka puhdistaa ilmaa ja vähentää pinnoilla olevia hiukkasia ja orgaanisia aineita, joiden kanssa se joutuu kosketuksiin. Se desinfioi kattavasti linja-auton sisätilat.

Katso kuinka otsonigeneraattorit luovat puhtaamman ja desinfioidumman sisätilan busseihin.