Meiltä luotettava tilausajojen kokonaispaketti.

Meiltä löytyy kuljetusratkaisu moneen tarpeeseen esim. teatteri-, kerho-, koulutus-, urheilu-, konsertti-, pikkujoulu-, lentokenttä- ja satamakuljetukset.

Voit tilata edullisen ryhmäkuljetuksen minne vain Suomessa tai ulkomaille. Esim. ostosmatka Tallinnaan.

Olemme hankkineet  syksyllä 2016 uuden vm. 2016 Volvo 9500 Optimal 50- paikkaisen linja-auton. Auto sisältää kaiken nykyaikaisen bussin mukavuus ja turvavarusteet:
WC, DVD, ilmastointi, kahvinkeitin, jääkaappi, alkolukko, oppaan mikrofonit Huom! 2 kpl ja isot tavaratilat. Lisäksi löytyy joka penkkirivin päästä yhteensä 24 kpl latauspistokkeita (230 V) ja USB liittimet. Tietenkin Wifi on vapaasti käytössänne (50 M). Vuoden 2016 alusta ovat autossa pakolliset turvavarusteet lisäämässä turvallisuuttanne (Automaattinen palonsammutusjärjestelmä, Kaistavahti ja Hätäjarrutusassistantti).

Sinä ,joka tilaat linja-auton ryhmällesi kysy liikennöitsijältäsi myös näitä ja varmista auton todellinen ikä. Moni ajaa vielä noin 10- 15 vuotta vanhalla ajokilla ja voi harhauttaa sinua luulemaan autoa uudeksi. Uusi auto on aina uusi!

Meiltä löytyy myös 16- paikkainen businessluokan MB Sprinterin tyydyttämään vaativammankin tarpeen omaavan asiakkaan tarpeet. Kuvat löytyvät välilehdeltä Bussit/ Tilausliikenne.
Autosta löytyy DVD,jääkaappi, pöytäryhmät 7:lle hengelle, iso tavaratila,ilmastointi, alkolukko ja mikrofoni oppaalle.